Det siger kunderne

Tusind tak for et fantastisk godt IPP3 kursus.

Du formår virkelig at levere materialet på en helt unik måde. Alt forklares og vises meget tydeligt. Du udviser et meget stort engagement og er super velforberedt.

Hver enkel deltager fik meget præcis og individuel feedback i forhold til, hvad der skulle arbejdes videre med.

Jeg følte mig super godt ‘klædt på’ til den efterfølgende prøve, som du også gjorde til en helt fantastisk spændende, sjov og hyggelig dag.

Jeg har virkelig udviklet mine færdigheder gennem kursusforløbet, og har fået meget spændende med, som jeg kan arbejde videre på.

Britt Bregensted

Mine forventninger var store, da jeg tilmeldte mig et individuelt rullekursus hos Tue / Onadventure.

Og jeg blev ikke skuffet. Allerede efter halvanden time med gradvise skræddersyede øvelser og instruktion lykkedes det mig at lave mit første fulde rul uden assistance.

Fire dage senere tog vi så en omgang mere, hvor min sikkerhed og forståelse af et rul i praksis blev forøget yderligere, og hvor jeg kunne blive ved med at rulle så mange gange jeg ville.

Det er en ubeskrivelig dejlig følelse at det bare lykkes igen og igen! Stor tak til Tue for tålmodig, kompetent instruktion og særdeles behageligt samvær i de blot 2 x 2 timer forløbet endte med at vare.

Jeg føler mig godt rustet til at på egen hånd forbedre min rulleteknik og ikke mindst at arbejde videre med nogle af de øvrige rulleteknikker jeg også nåede at blive introduceret til.

Frank Qvist

Gilleleje

For at starte på at udbygge vores kanoerfaring, så vi på sigt kan tage på længere kanoture med vores børn, bestilte vi et teknik og redningskursus ved Tue.

Vi syntes selv der skete en meget stor udvikling i løbet af de få timer. Vi blev i stand til at ro meget mere effektivt i kanoen, så der blev mere fokus på at nyde turen. Derudover var det rigtig godt at prøve kræfter med at få en kano vendt rundt og få sig selv op i igen efter kæntring.

Har nu været på de første korte ture i Norge, og haft mulighed for at få nogle dejlige oplevelse med kano og familien. Om et par år, når vi har fået endnu mere erfaring og børnene er blevet lidt ældre (den yngste er nu 10 mdr.) er vi klar til de længere ture.

Michael Christensen

Aarhus

Jeg har flere gange villet skrive til dig for at takke for de gode kurser jeg har haft hos dig. Nu fik nyhedsbrevet om IPP4 mig til at gøre det. Det lyder meget spændende men man starter jo fra bunden.

Det har hver gang været rigtig gode kurser med et stort udbytte for mig. Jeg er glad for at jeg lige fik en gang ekstra rulletræning. Det gør at jeg nu kan rulle til begge sider i en polokajak. Jeg glæder mig til at komme på vandet og få afprøvet det der.

Søren Slettebo

Sæby

I 2016 meldte jeg meg på tur til Færøerne med OnAdventure. Det ble min fedteste kajakk-opplevelse noensinne. Vel har jeg padlet rundt rundt Moskenesøy i Lofoten og i Wales og vært på kurs og workshops med mange dyktige britiske padlere. Før Færøerne tenkte jeg mest på selve turen, ikke så mye hva jeg kom til å lære. Så ble det både store opplevelser i atlantisk farvann, masse god læring i tillegg til at alle hadde det bra før turen, alle dager vi padlet sammen, og ikke minst etter turen. Og jeg har blitt kjent med en fin gjeng passe gale dansker.

Når du er på vannet med Tue blir du utfordret og får nye impulser som kajakkroer. Jeg fikk også masse inspirasjon til å gå videre med min egen læringsvei og til å fullføre veilederstudiet i Norge. Alt ved Tue er hardcore, men det merkes ikke. Læring skjer på en utrolig vennlig og avslappet måte. Tue brenner for det han gjør og energien smitter. Så bra det kan bli.

Einar Magnussen

Bergen, Norge

-Et godt struktureret kursus fra start til slut.
-Der tages udgangspunkt i individets niveau.
-instruktøren er kompetent og meget imødekommende.

Kan klart anbefales!

Jim Kay

Jeg føler virkelig at jeg har fået nogle gode ting at arbejde videre med. En ting er selve rullet, men hele den proces med at få det delt op i små bidder og have mulighed for at øve dem for sig selv, for til sidst at kombinere det synes jeg giver utrolig meget. Det har i hvert fald været godt for mig.

Jeg fik også lavet mine “lektier” da jeg kom hjem – fik noteret processen ned og lavet små tegninger til mig selv :-). Så det tror jeg også kan være en hjælp til senere hen med at huske finesserne når der øves.

Endnu en gang mange tak for din gode instruktion.

Med venlig hilsen
Anne-Marie – nu med rul 😉

Anne-Marie

Vi har fået en hel del at arbejde med i den næste tid + et par AHA-oplevelser, elementer i roningen vi ikke før har tænkt på.

På vejen hjem talte vi om dagens oplevelser.

Vi er helt enige om, at:

– det er godt, du allerede inden undervisningen starter har en strategi.
– det er godt, du deler undervisningen op, så man i starten kun har et fokuspunkt.
– det er godt, du ikke kun forklarer ‘hvordan’, men også illustrerer ‘hvorfor’ det er hensigtsmæssigt at gøre sådan eller sådan.
– det er godt, du som underviser holder fokus på den enkelte roer så tilpas lang tid ad gangen, at hvert lille instruktionsforløb ‘gøres færdigt’.
– det er godt, du lytter, og dermed bliver i stand til at differentiere instruktionen efter den enkeltes behov.

Summasummarum: Det var rigtig, rigtig godt!

Lars og Pia Ullitz

Tak for super god instruktion, jeg har virkelig lært meget på de to gange to timer. Jeg er nu helt tryk ved at gå videre med at forbedre og stabilisere mit rul i samarbejde med min mand på hjemmebanen.

Helt fra start til slut var undervisningen funderet i at vi selv skulle kunne træne og hjælpe hinanden når vi kom hjem og det kan vi nu og oven i dette så er Frank allerede stabil i sit rul og jeg har også nået til at kunne rulle selv men ikke helt så stabilt.

Undervisningen var delt op i trin meget simpel og tilpasset til den enkelte så min mand fik udfordringer og jeg fik hjælp ved lige at bakke tilbage og øve noget igen hvis der var brug for det.

Super godt – tusind tak.

Pernille Qvist

Gilleleje

Jeg kan kun sige at det har været  en fantastisk oplevelse og en meget lærerig uge.

Jeg vil helt klart kontakte dig når jeg skal videre med min kajakuddanelse, har virkelig fået mod på mere.

Du har kørt IPP3 og prøve yderst professionelt med overskud til leg og en masse bonus omkring landskabet vi har været i og omkring.

Michael Ipsen, IPP3 Kursus+Prøve deltager

Bogense

Jeg har deltaget på Revolution rullekursus i svømmehal ved Tue over 3 søndage i januar 2014.

Mit mål var at kunne lave rul til begge sider efter kurset. Efter endt kursus kan jeg sige, at målet er nået og mere til.

Jeg kan nu lave rul hver gang, til begge sider og flere forskellige typer af rul. Jeg er således mere tryg ved at ro i mere udfordrende vand, da jeg hurtigt kan selvrede mig selv med et rul.

Vi var 4 deltagere på kurset. Vi har rullet med forskellige pagajflydere, pagajer og kajakker. Det har været sjovt og lærerigt, og jeg kan varmt anbefale kurset til andre. Alle er blevet hørt og Tue er god til at holde det simpelt. Stor ros herfra.

Nicolai Teglskov

Det var tydeligt at mærke, at Tue er en erfaren kajakroer og instruktør, det virker bare bedre når instruktøren kan demonstrerer øvelserne med overbevisning, tydelighed og ro. Så trænger du til at få afpudset lidt teknik, så kan jeg kun anbefale dig at slå et smut forbi Tues hjemmeside, og se hvilket kurser han har på programmet

Keld Kjærgaard

Jeg er forholdsvis ny som instruktør i havkajak, og bruger meget tid med at forbedre mig bedst muligt og byge en masse erfaring og teknik op. Der bruger jeg ofte Onadventure’s kurser. Igår var jeg med i bølgerne for første gang, som selvfølgelig var en stor udfordring, men Onadventure’s instruktør Tue gjorde hele forløbet tryg, sikkert og meget lærerigt. Vi fik alle en grundig introdution i bølger-strøm-vind, hvordan vi skulle aflæse forholdene og forholde os til naturens kræfter. Et godt overblik over hvordan man skal sejle i trafikkeret farvand, med mange surfer og bølger. Jeg fik nogle super gode surf ture i havkajakken, selvom det var første gang i bølger på over 1.5meter. Takket OnAdventure og Tue

Michael Falkenberg Larsen

Kort sagt – Verdensklasse 🙂
God og seriøs instruktion – professionelt…

Jens Amtoft

Det var så fedt at få vist nye måder at træne på, og det gav en god mulighed for progression i træningen, og god mulighed for at træne min ikke-favorit side. Det kunne godt mærkes lidt i den ene skulder dagen efter, men en god smerte ;O))
Glæder mig allerede meget til næste gang…yeeehaa!!!

Henriette Skjønning

Det var afgjort en af sæsonens fedeste kajak oplevelser (hvis ikke den fedeste)

Lars Mikkelsen

Ved ankomst til Løkken strand torsdag aften var første tanke, hvad er nu lige det jeg har meldt mig til, for de bølger derude ser godt nok store ud for en som mig, der ikke har prøvet det her før.
Ingen tvivl om at noget af det der trods alt gav mig mod til at skulle ud i de ”store” bølger var mit tidligere kendskab til at Tue er en erfaren og dygtig instruktør.
Efter grundig instruktion på stranden var vi så klar til at prøve Vesterhavet af………
Hold da fast, efter en lidt tøvende start blev jeg mere og mere dus med at gå ud gennem brændingen.
Det var lidt svært at få et godt surf uden at blive drejet langs med bølgerne, men så fandt jeg da ud af hvor effektiv et godt lavt støttetag er i sidesurf.
Vinterens arbejde i svømmehallen med at øve rul gav rigtig god mening, for når overmodet tog en endte man jo med at kæntre, men med lidt tilvænning til de anderledes omgivelser lykkedes det også fint at få rullet op på ret køl igen.
Alt I alt en stor og grænseoverskridende oplevelse som har givet mod på mere.

Allan Brühl Andersen

Havde brug for et par kvalificerede øjne til at hjælpe med finpudsning af formen inden instruktøreksamen, Tue var som sædvanligt klar med skarpe observationer, geniale input og forslag.. Hans stil og afslappede væremåde er en fornøjelse, og jeg vil på det varmeste anbefale et par timer i hans selskab til alle der gerne vil lidt mere med kajakken.. Jeg kommer helt klart igen – 4* lurer forude..

Ulrik Schou

Tusinde tak, fordi du gad at bruge din søndag på at fylde min værktøjskasse med nye ting. Det gav meget at arbejde videre med, herligt. Og tak for selvtillid boostet via static brace, det var bare så fedt, jeg bobler stadig inden i.

Katrine Balslev

Engageret, struktureret og velforberedt instruktør ,der kommer hele vejen rundt om sikkerhed, udstyr, teknikker i bølgen, surf-etikette på stranden og i bølgen, vejrudsigter og bølge”læsning” og individuel vejledning – kort sagt et professionelt og vel gennemført kursus. Krydret med fede billeder af deltagerne i bølger og skumsprøjt.. lige til at prale med bagefter 🙂  En uforbeholden anbefaling herfra

Dion Lund

Del din oplevelse

Er du lige kommet hjem fra et kursus? Del din oplevelse, skriv et par linjer her – vi elsker at høre fra vores kursister!

8 + 10 =