Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/onadventure.dk/news/wp-content/plugins/wp-fsqm-exporter/classes/class-ipt-fsqm-exp-export-api.php on line 2037
Lucia i Kajak - Aalborg 2018

Lucia i Kajak

Aalborg - Torsdag 13. december 2018
Se video og læs artiklerne

Vær med til at skabe den helt rigtige stemning i Aalborg med masser af lys på kajakkerne, når vi for 4. gang ror luciaoptog i havkajakker pyntet med med lys, nisser, grantræer og glimmer.

Skal du med i år?

Program

16:00-16:40 Klargøring af kajakker

16:40-16:50 Sikkerhedsbriefing for alle deltagere

17:00-19:00 Rotur i Aalborg

19:00-19:30 Afslutning og tak for denne gang!

Husk pandelampen: Solen går ned kl 15:38.

OnAdventure søger for servering af varm suppe inden vi tager afsted. Medbring en kop og en ske – så er der serveret.

Startsted

Vi starter fra Skudehavnen – slæbestedet er i det nordvestlige hjørne af havnen (se kortet længere nede på siden). Der er P-pladser på vejen ud mod vandet samt langs Vestre Fjordvej og Skudehavnsvej

Der er gadelys og fast underlag til at rigge grej til, men desværre ikke noget offentligt toilet åbent på Vestre Fjordvej, så vær forberedt på at have klaret den opgave andetsteds inden du møder op.

Rute

Plan A for rute er at tage en tur rundt i havnen. Den bliver små 6 kilometer lang, og bringer os forbi havnefronten i Aalborg hvor vi synger luciasang, ud til Østre Havn og retur langs havnefronten i Aalborg.

Pga. vinden i år, vælger vi at holde os på Aalborg-siden, dvs. der indgår ikke kryds af Limfjorden i den officielle rute.

Ruten afhænger af vejret, og kan blive ændret i tilfælde af hårdt vejr. Endelig rute annonceres til alle tilmeldte den 13. december, samt ved startbriefing kl. 16:40 i skudehavnen.

Sikkerhed

Lucia i Kajak er en vintertur. Det er absolut essentielt at du er klædt ordenligt på til at kunne klare en tur i vandet, og at du kan tage vare på din egen sikkerhed, også i tilfælde af en kæntring.

Hvis vi krydser fjorden, gøres det organiserede, overskuelige grupper.

Turen er forbeholdt havkajakker for at optimere sikkerheden.

Arrangementet kan blive aflyst hvis vejret er for hårdt.

Som deltager er dit ansvar at holde dig sammen med gruppen. Det forventes at du melder klart ud hvis du vælger at ro væk fra gruppen, eller får brug for hjælp.

Her starter vi i 2018

Kajaklucia 2016

Video og Artikler fra Kajaklucia i Aalborg

Har du spørgsmål? Skriv til os og få svar!

Lucia i Kajak 2018 – Aalborg arrangeres af OnAdventure.

Deltagelse er gratis. Turen er for havkajakroere. Som deltager skal du selv stå for sikkerhed, udstyr og logistik, og have færdighederne og udstyret til at ro kajak i koldt vand.