Hvad lytter du til på køreturen til og fra vandet?

Når det er langt, er jeg ret ofte i gang med podcasts, fordi det er en oplagt chance for at at bruge tiden på at få nye ideer og inspiration.

Her får du mine favoritter, som leverer god blanding af inspiration, viden og underholdning.

Klik på overskrifterne for at se podcasten’s webside, hvor du finder links til at abonnere på den.

Komud.dk Podcast

Erik B. Jørgensen har delt sin podcast ind i to afdelinger: “Mød Eventyreren” hvor han interviewer en bred skare af eventyrer om deres oplevelser og rejser verden rundt – og “Friluftsnørderi” hvor Erik interviewer gæster med en særlig interesse for en niche af friluftslivet, og går i dybden. Lange podcasts, absolut værd at lytte til.

TED – Ideas Worth Spreading

En stor samling inspiration om “løst og fast”, videnskab og forskning, oplevelser og erfaringer. Leveret i korte foredrag på engelsk, efter et ret stramt styret koncept. Pluk dem du synes lyder interessante, og lad dig overraske

Simon Willis’ Sea Kayak Podcasts

En havkajak-klassiker – podcasten bliver ikke opdateret lige nu, men har et stort arkiv af virkelig velproducerede interviews og beretninger fra havkajak-verdenen, specielt fokuseret omkring storbritannien.

Undervandsitet / UVPodcast

Undervandsitetet handler om Undervandsjagt, mere end om havkajak – men masser af spændende indhold som os der færdes langs de danske kyster kan have glæde af. En god blanding mellem facts, røverhistorier og oplevelser, og for dig der vil snuse til fridykning og UV jagt, er der klart noget at komme efter.

The Dirtbag Diaries

En bred vifte af historier fra hele verden, men primært USA. Lige fra små korte “essays” til interviews lange tur-beretninger. En super velredigeret podcast der har eksisteret længe og har fundet ind i mange folks hjerter. Episoderne er varierede, og velvalgt underlægnigsmusik og dialog er med til at gøre dem meget lytteværdige.

Safety Third

“A show about ideas and how we come to believe in them”. Fra skaberne af “The Dirtbag Diaries” – en podcast med filosofiske vinkler, der ofte tager afsæt i friluftslivet som en faktor, der har en afgørende betydning for at ændre folks holdninger og måde at leve livet på.

Radio24Syv Fitness M/K

Fokus på Fitness og fysisk træning. Et stort katalog af interviews, ofte med personer der har forsket eller beskæftiget sig intensivt med deres emne. Kan være meget nørdet, men pluk de episoder du synes der fanger din interesse, så kan du faktisk få meget god inspiration og blive introduceret til nye emner om fysisk træning.

Del din favorit-podcast

Har du en favorit-podcast som du vil dele med os andre, så skriv den i kommentarfeltet her: